Dicle Haber Ajansı

Antalya’ya 5 yıl aradan sonra kar yağdı

Antalya’da yüksek kesimlere 5 yıl aradan sonra yeniden kar yağdı. Kent merkezine toz şeklinde yağan kar tutmamasına rağmen vatandaşlar cep telefonuyla o anları kaydetti.

Antalya’ya 5 yıl aradan sonra kar yağdı
395
17 Şubat 2021 - 4:59

Antalya Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü de salı günü itibari ile havalar soğumaya başlayacağını ve çarşambadan itibaren Kaş, Elmalı, Korkuteli, İbradı, Akseki, Gündoğmuş gibi ilçeleri ve hatta Döşemealtı ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı beklendiği uyarısını yapmıştı. Hava sıcaklığının 0 dereceye düştüğü Antalya’da şehir merkezinin Döşemealtı ve Kepez ilçelerinin yüksek kesimlerine kar yağdı. En son 23 Aralık 2016 tarihinde Kepez üstüne yağan kar bölgeyi beyaza bürümüştü. Sokak lambalarına yansıyan toz şeklinde kar yağışını vatandaşlar cep telefonu kamerası ile görüntüleyip sosyal medya hesaplarında paylaştı. Bazı vatandaşlar ise ise Güver Uçurumu mevkiinde araçlarından inip kar yağışını görüntüledi.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

İstanbul masaj salonları İzmir masaj salonları Ankara masaj salonları Antalya masaj salonları Balıkesir masaj salonları Bursa masaj salonları Konya masaj salonları Hatay masaj salonları Diyarbakır masaj salonları Çanakkale masaj salonları Tekirdağ masaj salonları Antalya masaj salonları Ankara masaj salonları Samsun masaj salonları Bursa masaj salonları Konya masaj salonları Balıkesir masaj salonları