Dicle Haber Ajansı

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İngiltere’de ‘Yılın Futbolcusu’ ödülünün adayları açıklandı

İngiltere’de ‘Yılın Futbolcusu’ ödülünün adayları açıklandı
313
01 Haziran 2022 - 23:40

İngiltere’de ‘Yılın Futbolcusu’ ödülünün adayları açıklandı! Heung Min Son şoku…
İngiltere’de Profesyonel Futbolcular Birliği Yılın Oyuncusu ödülü için 6 ay belirlendi. Listede 23 golle gol kralı olan Tottenham’ın yıldızı Heung Min Son’un olmaması futbolseverlerde şaşkınlık yarattı. Premier Lig’de her sezon sonu verilen İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği Yılın Oyuncusu ödülünün adayları açıklandı.

Manchester United forveti Cristiano Ronaldo ve Manchester City’nin kaptanı Kevin de Bruyne’nin yanı sıra, Liverpool’dan Virgil van Dijk, Sadio Mane ve Mohamed Salah yer alıyor. Tottenham’dan ise, ligin gol kralı Heung Min Son’un yerine Harry Kane listeye dahil edildi. Güney Koreli futbolcu, bu sezon Premier Lig’de oynadığı 35 maçta 23 gol atıp 9 asist yaptı.

Mayıs ayında Premier Lig’de Sezonun Oyuncusu ödülünü alan De Bruyne, son iki yıldır İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği Yılın Oyuncusu seçiliyor. Manchester United’ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo da, İngiltere’deki ilk iki sezonunda (2007, 2008) bu ödüle layık görülmüştü.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.