Dicle Haber Ajansı

Poşet çayıın faydaları İnanılmaz

Poşet çayıın faydaları İnanılmaz
345
27 Haziran 2022 - 3:37

Buzdolabını açtığınızda kötü bir kokuyla karşılaştığınızı hayal edin. Ne kadar rahatsız edici bir durum değil mi? Her şeyi buzdolabından çıkarabilir ve her şeyi temizleyebilirsiniz, ancak bunu yapmak için her zaman yeterli vaktiniz olmayabilir. Ayrıca, kokan bir buzdolabı her zaman kirli değildir. Belki de sarımsak veya soğan gibi kokan bazı besinler vardır. Bu tür kokuları maskelemek için size muhteşem bir ipucu veriyoruz!.

Gıda Ürünleri Buzdolabında kötü kokuların oluşması anormal bir durum değildir. Ne de olsa, her biri kendi kokusuna sahip olan birbirinden farklı yiyecekler bulunuyor. Tüm gıda ürünleri buzdolabınızın sıcaklığında çok iyi korunamaz. Bu nedenle bir süre sonra kokmaya başlamaları muhtemeldir. Son kullanma tarihi geçen yiyecekler de kokmaya başlayabilir; sarımsak, soğan vs. düşünün. Buzdolabınız şüpheli bazı kokular yayıyor; ancak ayrıntılı bir temizlik yapacak zamanınız mı yok? Bu basit ipucu harikalar yaratabilir. İhtiyacınız olan tek şey kullanılmış bir çay poşeti.

Çay poşeti Bu ipucunu uygulamadan önce, pis kokuya neden olan besinleri buzdolabınızdan çıkarın ya da hava geçirmez bir kaba aktarın. Kullanılmış bir çay poşetini alın ve kurumaya bırakın. Bir tabağa koyun ve daha sonra tabağı buzdolabınızın merkezi bir noktasına yerleştirin. Eğer özellikle büyük bir buzdolabınız varsa, birden fazla çay poşeti kullanabilirsiniz.

Kokunun çay poşeti tarafından çok çabuk emildiğini fark edeceksiniz. Çay içmiyor musunuz? O zaman küçük bir kase kahve tozu veya kabartma tozu kullanabilirsiniz Artık, çay poşetlerinin kötü kokuları maskeleme yeteneğine sahip olduğunu biliyoruz. Neden evinizin farklı alanlarında denemiyorsunuz? Kullanılmış bir çay poşetini kedinizin tuvaletinin yanına ya da çöp kutunuzun dibine koyabilirsiniz Bonus: Çay ayrıca, ev bitkilerinizi zararlı mantar veya küflerden de koruyabilir. Biraz su kaynatın ve kullanılmış çay poşetini içine koyun. Daha sonra çayın suyunun tamamen soğumasını bekleyin ve iç mekan bitkilerinizi sulamak için kullanın.

 

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.