Dicle Haber Ajansı

Songül Karlı nın sonu…

Songül Karlı nın sonu…
416
15 Haziran 2023 - 9:48

Kuru Ekmeğe Muhtaç” Olan Güzel Türkücü Songül Karlı’nın İbretlik Sonu Güzelliği ve sesiyle Türkiye’nin en sevilen bayan türkücülerinden birisi olan Songül Karlı son görüntüsüyle üzdü.

Geçtiğimiz zamanlarda eski eşi doğrultusundan hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüğünü bildiren Songül Karlı, “Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım” şeklindeki duyurusuyla gündem olmuştu..

Eski kocası doğrultusundan dolandırılan ve zor günler yaşamış Songül Karlı sosyal medya hesabından az evvelce yaptığı paylaşımla görenleri şaşkına çevirdi.Eski kocası doğrultusundan dolandırılan ve zor günler yaşamış Songül Karlı kendisini spora verdi. O anlara dair fotoğraf ve videoları sosyal medya hesabından paylaşan Karlı, adından söz ettirmeyi başardı.

15 Eylül 1973 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Songül Karlı sekiz senedir eş güdümlü bulunduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu’ndan 2002 senesinde ayrıldı. Daha sonra evlendiği Baykal Gümüş’ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 senesinde ondan da boşandı. 2012 senesinde sunuculuğunu yaptığı evlendirme uygulaması ‘Su Gibi’ ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.1991 senesinde ilk albümü ‘Derman Sendedir’ ile müzik piyasasına girdi. Bu albümüyle türküseverlerin gönlüne taht kurdu. Bugüne kadar 10 müzik albümü tespit edilen ve 2 toplama albümde yer alan sanatçı; 1997 ve 1998 senelerinde iki defa Kral TV Video Müzik Ödülleri THM En İyi Kadın Sanatçı Ödülünün sahibi oldu.

2004’te son albumü Kaç Bahar’ı çıkardıktan sonra müzik yaşamına ara veren Songül Karlı, 1990’lı senelerde başladığı tv kariyerinde, Paşa Baba Konağı, Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk tecrübesi de kazandı.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.