Dicle Haber Ajansı

Halk Ekmek’e zam gelecek mi? İBB’den açıklama

Halk Ekmek’e zam gelecek mi? İBB’den açıklama
248
21 Haziran 2022 - 0:31

Ekmek fiyatlarının bugünden itibaren İstanbul’un bazı ilçelerinde 5 TL’ye çıkacağı açıklandı. Gelen bu zam haberinin ardından İBB’den de Halk Ekmek fiyatlarıyla ilgili duyuru yapıldı.
İstanbul’un bazı ilçelerinde 240 gram ekmeğin 5 liraya çıkacağı açıklandı. Sozcu.com.tr’ye konuşan İTO 12 No’lu Ekmek Un ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Başkanı Hasan Demir, “Bugün itibarıyla henüz uygulamaya alan yok ama yarından itibaren Kadıköy, Üsküdar ve Ataşehir’deki fırıncılar ekmeği 5 liradan satacak” dedi.

İBB’DEN HALK EKMEK AÇIKLAMASI

Yeni zam haberinin ardından bir açıklama da İBB’den geldi. Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, 250 gram halk ekmeğin satışının 2 liradan devam edeceğini duyurdu.

Nama, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Biz, 250 gr ekmeği 2 TL’den halkımıza ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.