Dicle Haber Ajansı

İsyan ettiren görüntü

İsyan ettiren görüntü
324
02 Haziran 2022 - 2:28

İsyan ettiren görüntü! Kaderine terk edildi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde birçok maça ev sahipliği yapan Side Atatürk Stadı başta olmak üzere eskiden belde olan mahallelerde bulunan statlar ota büründü. Side-Sorgun yolu üzerinde bulunan 2 ayrı stadın bulunduğu Side Atatürk Stadı, kaderiyle baş başa bırakıldı. Bir zamanlar 2 ve 3. Liglerde mücadele eden Sidespor’a ev sahipliği yapan, son olarak 2014 yılında İşitme Engelliler Süper Ligi’nde mücadele eden Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü’nün maçlarını oynadığı stat, yaklaşık 8 yıldır kilitli vaziyette…

Stadın içerisinde bulunan iki futbol sahasını insan boyuna ulaşan kurumuş ot ve dikenler kaplarken, Side Atatürk Stadı ibaresinin de yer aldığı skorbord ve tribünler çürümeye yüz tutmuş durumda… Side Atatürk Stadı ve diğer belde sahalarının kaderine terk edilmesi sporseverlere isyan ettirdi. Sporseverler, eğer stadın yeniden açılma durumu yoksa tribün ve diğer ekipmanların çürümesine izin verilmemesi gerektiğini dile getirdiler.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz yetkililer kameralar karşısında konuşmazken, stadın ve diğer sahanın bulunduğu yerin hazineye ait arkeolojik sit alanı olduğunu, Side Belediyesi tarafından izinsiz olarak futbol sahası ve stat yapıldığını dile getirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.