Dicle Haber Ajansı

Dizlerdeki Sıvı Kaybına Bamya

Dizlerdeki Sıvı Kaybına Bamya
8.501
12 Temmuz 2023 - 9:24

Günde 10 adet normal suyla aç karnına üç ay hiç aksatmadan içtim bana 3 ay demişlerdi sol diz kapagimda agri vardi iyi geldi ayrica bagirsaklarida çalıştırıyor.

Menisküs bozukluğu olanlar, natural bir teknik ile kurtulmak mümkün.

Bamya tohumu. arkadaslar bu bamya tohumunun içersinde menisküse iyi gelen bir sıvı var. vucudumuzdaki ilik gibi düşünün. ben diz ağrılarımdan ağlayacak dereceye geliyordum inanın bamya tohumu önerdiler bana 1-2 ay kadar dünzeli şekilde kullandım ve aslında yararını gördüm.

 

Her sabah aç karnına bu fotografta görüldüğü tohumlarda 10-15 adet ağzınıza atın su ile yutun gitsin aslında yararını göreceksiniz. yararı olur diye paylaşmak istedim.
Eklem sıvılarını arttıran bamya tohumu mucizesi var. Günlük 6-7 adet bamya tohumunu sabah aç karına bir oran su ile yutarsanız ve bunu en az üç ay sürdürürseniz, eklemlerinizin ağrımadığını fark edeceksiniz.

Ayrıca, bilindiği gibi bamyanın lif seviyesi son derece yüksektir. Bu amaçla vücuttaki liflerin yenilenmesi ve güçlenmesi suretiyle bamya tohumundan yardım alabilirsiniz.

Lif bozukluğu olan insanların kesinlikle bu tohumu derli toplu bir şekilde tüketmesi günde en az iki kez olacak şekilde tohumun tüketilmesinin tesirlerini çok kısa bir vakitde göreceksiniz.

Vitamin ve mineral açısından varlıklı olan bamya tohumu bilhassa kış aylarında insan bedenine direk tesir ederek hastalıkların bedeninizi tesirlemesini önlemektedir. Bu tohumun rastgele bir şekilde tüketilmesi kışın bilhassa çocukların bağışıklık düzeneğinin güçlenmesinde son derece mühim rol oynayan bir özelliği vardır.

Bu amaçla bilhassa çocuklarınıza olmak üzere bu tohumu rastgele bir şekilde tüketin ve kullandırın.

Bamya tohumu faydalarını gösterebilmesi amacıyla bir vakit derli toplu olarak kullanılmalıdır. Bamya tohumu kahve olarak içildiğinde bronşite olan görkemli tesirsini kısa bir vakitde gösterebilir.

Bunun amacıyla derli toplu bir şekilde bu tohumu kullanmaya devam etmelisiniz. Bronşit amacıyla bamya tohumu faydalarından yararlanılacak ise bu tohum aynen kahve çekirdeği gibi kavrulur ve sonrasında çekilir. Daha sonra şekersiz olarak kahve yapar gibi bu tohum içilir ve üstüne bir vakit rastgele bir şey tüketilmez. Bamya tohumu, bronşit amacıyla sarfedilen en tesirli bitkisel ilaçtır.

Bamya tohumu faydaları değişik şekillerde bedene tesir etmektedir. Öyle ki göğüs sertliği çeken ve devamlı boğazının altında gıcık olan insanlar içersinde tesirler oluşturmaktadır.

Öyle ki bu tohumun çekirdeklerinin ezilerek su ile karıştırılmalı ile meydana çıkan bu bitkisel ilaç derecesindeki karışım bu problemlerin çözülmesinde insanlar üstünde son derece süratli bir tesir göstermektedir.

Bu şekilde karışımın günde iki kez bir kaç hafta içilmesi ile bu mesele kökten hallolmuş olacaktır.

Bu mühim bilgi ve tekniklerden daha çok bireyin faydalanması amacıyla, beğenip, paylaşmayı unutmamalısınız lütfen…

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.