Dicle Haber Ajansı

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Mahmut Tekdemir’in eşi Eda Tekdemir: Pislikler!

Mahmut Tekdemir’in eşi Eda Tekdemir: Pislikler!
344
13 Kasım 2022 - 13:18

Başakşehir’in kaptanı Mahmut Tekdemir’in eşi Eda Tekdemir, Galatasaray’a 7-0 yenildikleri maçtan sonra yaptığı paylaşımla gündeme oturdu.
Süper Lig 14. haftasında Galatasaray’a 7-0 yenilen Başakşehir ağır bir mağlubiyet yaşarken, lacivert-turunculu ekibin kaptanı Mahmut Tekdemir’in eşi Eda Tekdemir, maç sonrası yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı.

Instagram hesabından videolu paylaşım yapan Tekdemir, Galatasaraylı taraftarları kızdıran sözler sarf ederken, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

“7’yle siz sevinin. Tabi biz sizin için çok büyük bir rakibiz. Ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz.” diyen Tekdemir, gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yaptı.

“Lafım benim soframdan nemalananlara. Camialara değil. Üstüne alınan varsa da, yapacak bir şey yok. Bu kadar.” şeklinde konuşan Eda Tekdemir, şu ifadeleri kullandı:

“BİZ SİZİ O SAHAYA GÖMERİZ”
“Keser döner, sap döner. Gün gelir hesap döner. Bu da böyle biline. Ama kapımı çalan, tıklayan, o aciz, reelde aslan parçaları ama etrafımda kedi yavruları. Bir şey demiyorum. 7’yle siz sevinin. Tabi biz sizin için çok büyük bir rakibiz. Ama keser döner, sap döner. Biz sizi o sahaya gömeriz. Sabah ola hayrola demiş büyüklerimiz. Ben de diyorum ki bu lig çok uzun. Sabah ola hayrola.”

“SOFRAMDAN NEMALANAN PİSLİKLER”
“Bu arada arkadaşlar heyecan yapmayın. Dedim ya, reelde aslan parçaları, etrafımda kedi yavruları dediğim, benim soframdan nemalanan pislikler. Benden bilet dilenen, camia için çırpınan, onu bunu tanıyım modunda gezen tipler var ya. Bir tanesi cevap yazamadı. Ama çok desteklerinizi aldım teşekkür ediyorum.”

“BU SAATTEN SONRA RAKİBİM FENERBAHÇE”
“Bu saatten sonra Galatasaray’ın tek rakibi bizmişiz. Çok mutlu oldum. Çünkü ancak biz rakip olabiliriz. Benim de bu saatten sonra tek rakibim Fenerbahçe. Ya da Beşiktaş, Trabzonspor, en kötü Sivasspor. Teşekkürler.”

“LAFIM CAMİALARA DEĞİL…”
“Arkadaşlar eğleniyor muyuz? Bana gerçek hesabıyla yazamayan arkadaşlar. Artık bilmiyorum kendi hesapları da olabilir. Çünkü gayet normal. Adamların işi bu, boş beleşlik. Herkesin en ufak sıkıntısını ayrı alırım. Ayrı görüşürüz. O yüzden arkadaşlar, benim soframdan nemalananlara lafım. Camialara değil. Üstüne alınan varsa da, yapacak bir şey yok. Bu kadar.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.