Dicle Haber Ajansı

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Yann Karamoh’a bıçaklı saldırı! Evli kadınla yakalandı iddiası…

Yann Karamoh’a bıçaklı saldırı! Evli kadınla yakalandı iddiası…
395
17 Haziran 2022 - 12:19

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük’te kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcu Yann Karamoh ülkesi Fransa’da bıçaklı saldırıya uğradı. Fransız basını Karamoh’un evli bir kadınla yakalandığını iddia etti.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’de geçen sezon kiralık olarak forma giyen Yann Karamoh ülkesi Fransa’da saldırıya uğradı. Fransız basını 23 yaşındaki genç oyuncunun geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ortaya çıkan darp görüntülerinin detaylarını yazdı.

Bir saldırgan tarafından bıçakla tehdit edilen Karamoh’un elmacık kemiğinin kırıldığı, gözüne ve çenesine ağır darbeler aldığı ifade edildi. Ciddi şekilde yaralanan ve ölümle sonuçlanabilecek bir saldırıdan kurtulan futbolcu yaşananların ardından büyük bir şok yaşadı.

Konuyla ilgili konuşan Karamoh yaptığı açıklamada, “Benim gururum ve ailem var, bu görüntüler ömür boyu benimle kalacak. Bir elinde bıçak vardı ve diğeriyle de bana sürekli vurdu” sözlerini kullandı.

SALDIRGANA HAPİS CEZASI
Haberlerin detaylarına göre saldırgan Çarşamba günü Paris’in batısındaki Nanterre mahkemesinde iki yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öte yandan futbolcunun vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar olduğu belirtildi.

Parma ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Karamoh, geçtiğimiz sezon Karagümrük ile 35 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans göstermişti.

EVLİ BİR KADINLA YAKALANDI İDDİASI
Bir başka Fransız kaynak; Karamoh’un, sosyal medyada dolaşan videoda ilişkiye girdiği evli kadınla birlikte kocasına yakalanması sonrası darp edildiğini öne sürdü. Kızgın eşin, Karamoh’u evinde gördükten sonra saldırdığı ve bunu da videoya çekerek yayınladığı belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.