Dicle Haber Ajansı

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Alexander Sörloth’tan transfer mesajı: Türkiye’yi özledim

Alexander Sörloth’tan transfer mesajı: Türkiye’yi özledim
284
01 Haziran 2022 - 2:20

Süper Lig’de gol krallığı yaşadıktan sonra ayrılan ve adı tekrar Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılmaya başlayan Alexander Sörloth transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Transferde adı bir süredir Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan Alexander Sörloth ülke basınına önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’da 1 sezon kiralık olarak forma giyen, gol kralı olduktan sonra Leipzig’e 20 milyon Euro’ya transfer olan Norveçli golcü Türkiye’yi özlediğini söyledi. Sezonu kiralık olarak Sociedad’ta geçiren ancak istediği düzeyde bir performans ortaya koyamayan Sörloth, artık kalıcı bir transfere ihtiyacı olduğunu söyledi. İşte yıldız golcünün açıklamalarından satır başları:

‘CEVAP VERDİĞİMDE ORTALIK KARIŞIYOR’
“Her transfer döneminde büyük bir kargaşa varmış gibi gözüküyor. İnanılmaz bir futbol ülkesi. Orda geçirdiğim dönemle ilgili çok güzel anılarım var. Maç günleri kesinlikle büyüleyiciydi. Bu, hâlâ özlediğim bir şey. Türkiye’de güzel günler geçirdim, orayı özlüyorum. Geri dönmekle ilgili soruya cevap verdiğimde ortalık karışıyor (Gülerek). O kadarını düşünmedim ama bu yaz kiralanmak değil, kalıcı bir transfer yapmak istiyorum.”

‘BİRKAÇ YIL DEVAMLILIK GÖSTERMEK…’
“Benim için önemli olan istendiğim ve önemli bir rol oynayacağımı düşündüğüm bir takımda yer almak. Real Sociedad, Leipzig veya başka bir takım… Bir takıma gitmek ve yüksek düzeyde birkaç yıl devamlılık göstermek güzel olabilir.”

‘SEZON BAŞI KAMPI ÖNEMLİ’
“Hangi takıma transfer olacağımdan çok ne zaman transfer olacağım önemli. Sezon başını kampını geçireceğim bir takımda oynamak istiyorum. Geç katılınca takım arkadaşlarımı tanımam uzun sürüyor. Adaptasyon sürecini çabuk atlatmak istiyorum. Umarım sezon başlamadan bir takıma transfer olurum. Benim ve menajerim için en büyük hedef bu.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.