Dicle Haber Ajansı

Gülben Ergen

Gülben Ergen
232
11 Temmuz 2023 - 0:42

Usta sanatçı Özkan Uğur’un v-efatı sevenlerini yasa b-oğdu. Daha önce üç kez lenf k-nserini yenen sanatçı, kısa bir süre önce de entübe edilmişti. 69 yaşında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un v-efat haberi herkesi üzdü.
Salı günü cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak usta sanatçı için dostlarından da paylaşımlar geliyor. Gülben Ergen aldığı v-efat haberi sonrası güçsüzüm diyerek bir karar aldı.
Gülben Ergen, Özkan Uğur’un v-efatı sonrası yarın akşamki Kuruçeşme Açıkhava konserini erteledi. Ergen, Instagram profiline de Özkan Uğur’un fotoğrafını koydu.
Gülben Ergen, Özkan Uğur’un v-efatı sonrası yarın akşamki Kuruçeşme Açıkhava konserini erteledi. Ergen, Instagram profiline de Özkan Uğur’un fotoğrafını koydu.
‘DİNLEYİCİLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM’

Özkan Uğur’un acı ve-fatı sebebiyle “Güçsüzüm” diyerek seyircisinden özür dileyen Gülben Ergen, Kuruçeşme Açık Hava konserini şu sözlerle iptal ettiğini duyurdu:

“BANA YOLDAŞLIK YAPMALARINI İSTİYORUM”
Konserini Ağustos ayına ertelediğini belirten Gülben Ergen, “Yarın akşamki konserimi Ağustos ayına ertelemek zorundayım. İlk kez güçsüzlüğüm için dinleyicimden bana yoldaşlık yapmalarını istiyorum ve çok değerli dinleyenlerimden özür diliyorum.”Ünlü şarkıcı Gülben Ergen Özkan Uğur’un ve-fatı sonrası adeta yıkıldı. Uğur’un a-cı haberini alır almaz sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan Gülben Ergen, duyduğu üzüntü sebebiyle yarın akşamki Kuruçeşme Açıkhava konserini erteledi. Ünlü şarkıcı Instagram profiline Özkan Uğur’un fotoğrafını koydu.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.