Dicle Haber Ajansı

Önüne Gelen Herkesi

Önüne Gelen Herkesi
585
20 Haziran 2022 - 2:04

Antalya’da Onur Muti tarafından gerçekleştirilen olay herkesi derinden üzdü. 2 Çocuğu ve annesini hayattan kopardı. Hatta biri daha 1 yaşına bile girmemişti. Acılı baba sebebini anlattı. Gerçekten sözün bittiği nokta.Antalya’da Onur Muti tarafından po-mp-alı tü-fek-le ö-ldür-ülen e-şi Selda Muti ve 3 yaşındaki bedensel engelli kı-zı Beyhan Su ile 7 aylık oğlu Ata’nın ce-na-zeleri dede Erdoğan Acar tarafından morgdan alındı.

Kızının 4 yıl önce kaçarak evlendiğini belirten Acar, “Bizim aramızda husumet vardı. Kendine yapıyorsun tamam ama o çocukların ne günahı vardı” dedi.

Dün akşam 17.30 sıralarında Serik ilçesi Bozdoğan Mahallesi’ndeki bir evde Onur Muti, eşi Selda ile bedensel engelli kızı Beyhan Su ve oğlu Ata’ya pom-palı tü-fe-kle a-teş etti. Onur Muti, daha sonra aynı tü-fekle ı-nt-ihara kalkıştı.

3’Ü DE HAY-ATINI KAY-BETTİ

Onur Muti’nin çalıştığı yakındaki şantiyeden si-lah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Beyhan Su ile minik Ata’nın yaşa-mını yitirdiği belirlendi.

Olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Serik Devlet Hastanesi’ne götürülen Selda Muti de yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı.

Ağır yara-lanan Onur Muti ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

AİLESİNİN KA-TİLİ OLAN KOCA TEDAVİ ALTINDA

Koltuk alt-ından ve yüzü-nden yaralanan Onur Muti’nin durumunun a-ğır olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi. Durumdan haberdar olup olay yerine gelen anne Beyhan Muti sinir krizi geçirirken, sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu.

“KAÇARAK EVLENDİĞİ İÇİN HUSUMET VARDI”

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, anne Selda Muti ile çocukları Beyhan Su ve oğlu Ata Muti’nin ce-naz-eleri, Antalya Adli Tıp Kurumu mo-rguna gönderildi. Oto-psinin ardından morg-dan baba Erdoğan Acar tarafından alınan anne ile çocukların can-sız bed-enleri, topr-ağa verilmek üzere Antalya’nın Serik ilçesi Bozdoğan Mahallesi’ne götürüldü.

Olayın şokunu üzerinden atamadığını belirten Erdoğan Acar, “Kızım 4 yıl önce kaçarak evlendi. Bizim aramızda kaçarak evlendikleri için husumet vardı. Bu yüzden konuşmuyorduk. Olay gecesi son dakikalardan öğrendik. Kendine yapıyorsun tamam ama o çocukların ne günahı vardı” diye konuştu

.Onur Muti’nin, evinin yakınındaki taş ocağında çalıştığı ve 2 gündür izinli olduğu için evde bulunduğu öğrenildi. Onur Muti’nin anne ve babasının yaşadığı evin üst katında oturduğu ve ailesinin olay sırasında evde bulunmadığı belirtildi.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.