Dicle Haber Ajansı

Turizm cennetinde vahşi cinayetin detayları çıktı

Turizm cennetinde vahşi cinayetin detayları çıktı
185
27 Haziran 2023 - 1:34

Turizm cennetinde vahşi cinayetin detayları çıktı: Parmaklarını kesmiş Son yıllarda Türkiye’den de çok sayıda turistin ziyaret ettiği Kos adasında (İstanköy) 27 yaşındaki genç kadının vahşice öldürülmesiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor… Yunanistan’ın turistik adası Kos’ta 27 yaşındaki Polonya vatandaşı Anastazja Rubinska’nın cinayetiyle ilgili yeni bilgiler geldi…

Yunan medyasında yer alan haberlerde genç kadının son görüntüleri paylaşıldı.

Yunan medyasında yer alan haberlerde 27 yaşındaki Rubinska’yı öldüren 32 yaşındaki Bangladeşli adamın cinayeti işledikten sonra yaptığı Google aramaları ve genç kadına yönelik korkunç saldırılarının detayları çıktı.

Yunan medyasında yer alan haberde genç kadını öldürmekle suçlanan Salahuddin S. isimli adamın Rubinska’yı öldürdükten sonra Google’da bazı aramalarda bulunduğu belirtildi. Emekli Yunan polisi Yiannis Katsiamakas, Yunan medyasına konuşarak kan donduran cinayetin detaylarını paylaştı.

Genç kadının korkunç cinayeti sonrasında gözaltına alınan Salahuddin S. hakkındaki iddiaları yalanlamıştı. Bangladeşli saldırgan genç kadınla cinsel ilişkiye girdiğini söylemişti.

Gözaltına alınan Bangladeşlinin cep telefonundan bütün verileri sildiğini söyleyen Katsiamakas, “Google’da ‘cansız bir bedenin izlerini nasıl silersin’ diye sorduğu öğrenildi.” ifadesini kullandı.

GOOGLE’DAN ARAMA YAPIP KAMERAYA YAKALANDI

Salahuddin’in Rubinska’nın bedeninin teşhis edilmemesi için genç kadının bazı parmaklarını kestiği de ortaya çıktı. Katsiamakas, “Her iki elindeki parmakları da kesti. Bu şoke edici bir şey” dedi.

Kamera kayıtlarında Rubinska katiliyle yürürken görülüyor.

Yunan medyasında yer alan haberlerde, saldırganın cep telefonu üzerinden “İtalya’ya aktarmasız nasıl bilet alırım” ve “konum geçmişini nasıl silerim” diye aratmalar yaptığı da belirtildi. Bu aramalardan sonra adamın döviz bozdurduğu ve İtalya’ya bilet aldığı görüntülerin kameraya yansıdığı da aktarıldı.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.