Dicle Haber Ajansı

Yaşamaz denilen yedizler 22 yaşına girdi

Yaşamaz denilen yedizler 22 yaşına girdi
652
21 Haziran 2023 - 23:54

Amerika’da yaşayan Mccaughey ailesi dört erkek ve üç k-ız olmak üzere tam 7 tane bebeğe sahip oldu. Dünyada uzun süre yaşayan ilk yedizler olarak tarihe geçen bebekler artık büyüdü ve 22 yaşına geldi.Doğum sırasına göre isimleri: Kenneth Robert, Alexis May, Natalie Sue, Kelsey Ann, Nathan Roy, Brandon James, Joel Steven olan yedizler doğduklarında Time dergisine kapak olmuş ve uzun süre haberlere konu olmuştu.
Meşhur Mccaughey çocukları bu yıl 18. doğum günlerini kutladı. Yedizler, büyüdüklerinde ne olmak istediklerine karar vermiş, harika birer genç yetişkine dönüştü.

Bobbie ve Kenny, çocuk sahibi olmaya k-arar verdiler ve bir tüp bebek merkezinin yardımına başvurdu

Bobbie’nin tedavi s-onucu yedi çocuğa birden hamile olduğunu öğrenen çift, selektif azaltma ile bebek sayısını düşürmeyi r-eddetti.

Doktorlar çifti kararlarından vazgeçirmeye çalıştılar; ancak s-on derece di-ndar olan ebeveynler, k-ararlarına sadık kaldı.

Normalden 9 hafta önce, sezaryenle alınan çocukların her birinin ağırlığı 900 gramdı. Alexis ve Nathan da gelecekte sadece destekle yürümelerine neden olacak b-eyin f-elciyle dünyaya gelmişti. Doktorlar ise çocuklardan hiçbirinin h-ayatta kalabileceğine olasılık vermiyordu. Ama McCaughey çiftinin dünyaya gelen Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan ve Joel isimli yedizleri, artık 22 yaşında.

Normalden 9 hafta önce, sezaryenle alınan çocukların her birinin ağırlığı 900 gramdı. Alexis ve Nathan da gelecekte sadece destekle yürümelerine neden olacak b-eyin fe-lciyle dünyaya gelmişti. Doktorlar ise çocuklardan hiçbirinin h-ayatta kalabileceğine olasılık vermiyordu. Ama McCaughey çiftinin dünyaya gelen Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan ve Joel isimli yedizleri, artık 22 yaşında

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.