Dicle Haber Ajansı

Demet Akalından Kötü Haber

Demet Akalından Kötü Haber
310
31 Mayıs 2022 - 1:41

Demet Akalın ‘Allah kimseye vermesin’ dedi.. 5 profesör gezdi 1,5 aydır tedavi görüyor: Önceki gün gazetecilerin objektiflerine yansıyan Demet Akalın, son dönemde sağlık problemleriyle boğuştuğunu söyleyerek hastalığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı çıkışlarla ve yazım hatalarıyla gündeme gelen Demet Akalın, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın, kızı Hira için yazlık kıyafetler baktığını söyledi.

Akalın’ın 2017 yılında yayınlanan ‘Kulüp’ adlı şarkısı, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında yeniden gündeme gelmişti. Şarkının başarısından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Akalın, espriyle karışık Eurovision’a katılabileceğini söyledi.

Ünlü popçu, ‘Trabzon’da onu akıl edeni bulmak lazım. Ozan’a (Doğulu) söylüyorum ‘Şarkıyla ilgili bir şeyler yapalım.’ diye. Hatta ‘Eurovision bile yapalım.’ diyorum.’ ifadelerini kullandı.

Akalın ‘Ozan ‘Fazla uçma istersen.’ diyor. İngilizcem olsa belki katılırım. Şarkı o kadar büyük bir şarkıydı ki 4 sene geçti yine patladı.’ ifadelerine yer verdi.

1.5 aydır migren tedavisi görüyorum’ diyen Akalın ‘Onun için çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım.’ ifadelerine yer verdi.

Akalın‘100 kilo olayım, yeter ki şu ağrılardan kurtulayım. 5 profesör gezdim!’ diye konuştu. Kortizonlu ilaçların ardından oksijen tedavisine başladığını ifade eden Demet Akalın, son dönemde kapalı sahne kıyafetleri tercih etmesinin nedeninin de aldığı kilolar olduğunu açıkladı.

Ünlü isim, konuyla ilgili, ‘Kızlar çok şahane giyiniyorlar ama sağlık daha önemli. Düşmanım yok ama Allah kimsenin başına böyle bir ağrı vermesin!’ şeklinde konuştu.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.