Dicle Haber Ajansı

Emekliyi Sevindiren haber

Emekliyi Sevindiren haber
532
06 Temmuz 2022 - 23:46

Türkiye İş Bankası emekli promosyonunda çığır açıyor. Emekli maaşlarını İş Bankası’na taşıyan emekliler 5000 liraya varan nakit promosyonlar kazanıyor. Üstelik tüm bunların yanında emekli tanıdıklarını İş Bankası’na getirenlere 500 liraya kadar Pazarama MaxiPuan kazandırıyor. İşte, İş Bankası emekli promosyon başvurusu…

Türkiye İş Bankası emekli promosyonunda yüzleri güldürüyor. SGK emeklileri, emeklilik dönemlerinde bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirerek bu işin rahatlığını yaşıyor.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde mevcut maaşlarını İş Bankası’ndan almakta olan ve ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşlarını 27 Haziran ila 30 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5000 liraya kadar nakit promosyon ödemesinden yararlanıyor.

Üstelik tüm bunların yanında SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemezken birçok ayrıcalık ve avantaja da sahip oluyor.

İş Bankası Emekli Promosyonu Nasıl Alınır?
Hiç şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolayca veya dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan veya PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek yoktur.

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu;

✔ İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
✔ İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
✔ İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
✔ İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

işlemleri olarak gerçekleşmektedir.

Bunların yanında; şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası Emekli Maaşı Promosyonu Ne Kadar?
2020/2023 dönemi için İş Bankası promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak;

✔ 1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 3.500 TL,
✔ 1.500 – 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 4.250 TL,
✔ 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 5.000 TL’dir.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.