Dicle Haber Ajansı

Rusya Devlet Başkanı Putin 16. BRICS Zirvesi’nde konuştu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen 16. BRICS Zirvesi’nde yaptığı açıklamada, Dağlık Karabağ Anlaşmasının hem Azerbaycan hem de Ermenistan’ın çıkarına olduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Putin 16. BRICS Zirvesi’nde konuştu
342
17 Kasım 2020 - 23:35

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Çin Devlet Başkanı Xi jinping, Güney Afrika Devlet Başkanı Cyril Ramaphosa ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in katılımıyla 16. BRICS Zirvesi video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Putin, dünya gündemindeki önemli konulara değinmenin yanı sıra örgütün çalışmaları ve planları hakkında da brifing verdi. Putin bölgesel konularda değerlendirmelerde bulunarak, “Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da belirgin bir istikrarsızlık olduğunu görüyoruz. Libya ve Yemen’de silahlı çatışmalar hala devam ediyor. Suriye’de siyasi çözüm için atılacak daha birçok adım var. Irak, Lübnan, Afganistan, Basra Körfezi bölgelerinde durumun daha da kötüye gitme ihtimali var” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

İstanbul masaj salonları İzmir masaj salonları Ankara masaj salonları Antalya masaj salonları Balıkesir masaj salonları Bursa masaj salonları Konya masaj salonları Hatay masaj salonları Diyarbakır masaj salonları Çanakkale masaj salonları Tekirdağ masaj salonları Antalya masaj salonları Ankara masaj salonları Samsun masaj salonları Bursa masaj salonları Konya masaj salonları Balıkesir masaj salonları