Dicle Haber Ajansı

Ülkeyi ayağa kaldıran trafik kazası: Türk kadın yaşamını yitirdi

Ülkeyi ayağa kaldıran trafik kazası: Türk kadın yaşamını yitirdi
547
25 Ağustos 2022 - 11:35

İngiltere’nin başkenti Londra’da Pazartesi günü meydana gelen kazanın detayları gelmeye başladı. Aşırı hızla giden 4X4 tipi araç pazartesi günü kazaya karışmış ve tren raylarına düşmüştü. Aracın sürücüsü yoğun bakımda tedavi altına alınırken araçta bulunan bir diğer kişinin de Türk kızı Yağmur Özden olduğu ortaya çıktı.
İngiltere, hafta başında başkent Londra’da meydana gelen bir otomobil kazasını konuşuyor…

Pazartesi günü 4X4 tipi lüks bir araç aşırı hızdan dolayı kaza yapmıştı. Aracın kontrolünü kaybeden 24 yaşındaki sürücü Rida Al Mousawi kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı. Aracın sahibi de olan Al Mousawi’nin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Öte yandan araçta bulunan diğer yolcularla ilgili bilgiler de gelmeye başladı. İngiliz Daily Mail gazetesi, araçta bulunan yolculardan birinin Yağmur Özden isimli bir kadın olduğunu yazdı. 33 yaşındaki kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği açıklandı.

Yağmur Özden’in Al Mousawai ile Pazartesi gecesi nargilecide tanıştığı öğrenildi.

Bir çocuk annesi Özden’in arkadaşı Zamarod Arif’in de kolunun ve bacağının kırıldığı duyuruldu.

Aracın şehir içindeki hızının 160 kilometreye ulaştığını açıklayan yetkililer olayla ilgili soruşturma başlatıldığını da belirtti. Aşırı hızla giden aracın kontrolünü kaybeden Al Mousawi’nin kullandığı otomobil, batı Londra’daki Park Royal tren istasyonuna girmiş ve raylara düşmüştü.

Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın ve incelemelerin devam ettiğini açıkladı.

Özden’in ailesi, “Yağmur harika ve çok destekleyici bir anneydi. Kızıyla harika bir bağı vardı. Yağmur her zaman aşırı hızdan ve otomobillerden korkardı. Korktuğu için akşam saatlerinde otomobil kullanmazdı” açıklamasını yaptı. Özden’in bir güzellik uzmanı olduğu ve takma kirpikler konusunda uzman olduğu öğrenildi.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.