Dicle Haber Ajansı

UZMANLAR BUNU YAPMAYIN DEDİ

UZMANLAR BUNU YAPMAYIN DEDİ
588
13 Mayıs 2022 - 1:42

Kadınlara s-eksle ilgili sıklıkla verilen bazı önerilerin aslında yanlış ve zararlı olduğu ortaya çıktı. Verilen bazı tavsiyeler birbiriyle çelişkili olabiliyor hatta bazıları tamamen uydurmaca. Şimdi size faydalı ipuçları vereceğiz. Kadınlara i-drar yolu e-nfeksiyon r-iskini azaltmak için c-in-sel i-liş-kiden önce m-esanenin boşlatılması gerektiği söylenir. Ancak uzmanlara göre bu kesinlikle yapılmamalı, aksine bilinenden i-lişkiden sonra mesane boşaltılırsa i-drar yolu e-nfeksiyonu kapılmaz. Neden s-eks sonrası i-drar yapmalıyız?

S-eks sırasında v-aji-nadaki b-ak-teriler üretra içine z-orla sokulabilir. İ-drar yapmak b-akterileri atabilir bu yüzden c-insel i-lişkiden sonra mesaneyi boşaltmak sağlıklıdır. İ-drar yolu e-nfeksiyonu nasıl önlenir?

Uzmanlara göre, h-amile kalmak için diyafram kullanmak, diyaframın m-esaneye baskı yaparak tamamen boşaltılmasını önleyebileceğinden, i-drar yolu e-nfeksiyonunu arttırabilir. Tekrarlayan i-drar yolu e-nfeksiyonunuz varsa ve bir diyafram kullanıyorsanız, başka bir h-amile kalma yöntemine geçmeyi düşünmelisiniz.

P-re-zervatif kullanımı, s-perm ö-ldü-rücü yağlar da i-drar yolu e-nfe-ksiyonuna neden olabilir. sık sık i-drar yolu e-nfe-ksiyonu geçiriyorsanız yağ içermeyen ilaç kullanmayı deneyin.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.