Dicle Haber Ajansı

Bu sebze babamın i-mdadına yetişti

Bu sebze babamın i-mdadına yetişti
350
24 Haziran 2023 - 10:28

Babam 20 yıldır si.gara içiyor, geçenlerde akciğerleri iflas adımına gelmişti ki, hekimin önerdiği bu sebze babamın imdadına yetişti.. Şimdi her gün kesinlikle bu yapraklardan yiyen babam akciğerlerinin gençlikteki gibi soluk aldığını söylüyor.
Akciğerleri temizleyen bu mucize ile alakalı bütün detayları anlattım. Buradan kesinlikle okuyun, sevdiklerinize iletin.. Uzmanların Önerisi
Bazı bitkilerin k-nsere yararını herkes bilir şüphesiz ama bazı bitkiler istisnadır. Ülkemizin anında anında her yerinde yetiştirilebilen bu bitkinin akciğer kanserine karşı bir kalkan görevi gördüğü biliniyor. Hem de Ülkemizin neredeyse her yerinde yetiştirilen tere otunun akciğer kn-serine karşı bir kalkan görevi gördüğü biliniyor. Üstelik bu bitkinin sağlık açısından fazlası yararı var. Ancak tere otu bizim ihtiyacımızı büyük ölçüde karşılayacaktır. Tere otu aynı zamanda iyi ciğerlerimizin dostudur. r. K-nser hiçbirimizin istemediği ö-l-ü-mcül olabilen hastalıklardan birisidir.Hastalık fazlası sebepten kaynaklı oluşabilir. Ancak tere otundaki kimyasalların kanser oluşumunu önlediği araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Yapılan araştırmalarda tere otundaki kimyasalın beyin ile hücreler arasındaki k-nser iletişim sinyallerini keserek bütünörde küçülme hem de yok olma sağladığını ortaya koymuştur.

Sadece ka-nsr hastalarıamacıyla değil aynı zamanda hastalıktan korunmak amacıyla isteyenlerin de günde ayda 3-4 Gün boyunca 1-3 tutam tere otu tüketmeleri önerilmektedir.. Tere otu iyi bir idrar söktürücüdür. Çoğunlukla idrar yolları enfeksiyonlarında tüketilmesi gerekmektedir. Sağlımıza olan faydalarının tartışılmaz olan tere otu böbreklerin çalışma sistemini düzenleyerek idrar yollarındaki çeşitli hastalıkları da tedavi edebilmektedir.(Sağlık bilgi kapasitesi değil tavsiyedir, hekiminize danışmadan uygulamayınız.)

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.