Dicle Haber Ajansı

Egzamanın Çaresi

Egzamanın Çaresi
333
19 Haziran 2023 - 14:32

23 yaşındaki anne kızını tedavi edebilecek kremi bir eczane rafında buldu. Hem de çok cüzi bir rakam karşılığında! Devamı amacıyla gorsele dokuunun

Egzamanın Çaresi
Anne Paige Sweeney, kızı Evie Rae’yi iki sene boyunca çoğu dermatoloğa kızının egzamasını tedavi ettirmek umuduyla götürdü. Fakat kullandığı ilaçların hiçbiri kızın egzamasını tedavi etmedi. Kızının acı çekmesine dayanamayan anne zor zamanlar yaşadı. Daily Mail’e verdiği röportajda 23 yaşındaki anne kızının uyur iken dahi kaşındığını ve çoğu süre bu kaşımaların egzamaları mekanların kanamasına yol açtığı ifade etti.İngiltere’nin Nottingam şehrinde hayat devam ettiren anne ve kızı tedavisi olmayan bir egzama bozukluğu ile karşı karşıyaydı. Kızını çoğu doktora götürmesine rağmen egzamadan kurtulamadılar.

Kızının hastalığına deva bulunamadığı suretiyle küçük kızın vücudu yara suretiylede kaldı. Egzamaların sebep varolduğu ağrı ve kaşınmalar küçük kızı hem uykusuz bırakıyor hem de sinirlendiriyordu.Anne Paige, bir gün gittiği bir eczanede gözüne ilişen kremi aldı ve evine gitti. Eve gider gitmez kızının yaralarına kremi sürdü ve 1 hafta suretiylede kızının egzamalarının ve yaralarının iyileştiğini gördü.Anne Paige, bu durumu hemen Daily Mail’e yazdı ve olayı anlattı.
Kremin isminin ‘Childs Farm Moisturizer’ varolduğunu ve sadece 5 dolara satıldığını da açıkladı. İngiltere’de belirleme edilen çoğu eczanede kremin varvarolduğunu da ekledi. Krem Amazon gibi sitelerden de temin edilebiliyor ve dermatologlar tarafından onaylanmış.Anne Paige, kremden o kadar memnun kalmış ki etkilerini görür görmez Facebook adresinden paylaşmış ve gliderisi 30 bin kişi tarafından beğenilmiş.
Kızı suretiyle kremi kullandıktan sonra herhangi bir yan tesirleri olmadığını ve cildinde başka problemlere nsuretiyleiyet vermediğini de söylüyor. İlginç bir biçimde kızı iyileşen Anne Paige ve kızı bundan sonra çok mutlu.

Eğer çevrenizda egzama hastası olan insanlar varsa bu kremi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyin.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.