Dicle Haber Ajansı

Diz ve Eklem Problemlerine Son..

Diz ve Eklem Problemlerine Son..
559
26 Ağustos 2022 - 13:05

DİZİNİZE, BACAĞINIZDA VEYA EKLEMLERİNİZDE AĞ’RI OLUYORSA…LİMONU BÖYLE KULLANN. Limon kabuğu acımsı tadından ötürü oldukça fazla sevilip tüketilmese de, limonun içerdiği faydalı besin maddelerinin derhal hemen yarısı limon kabuğunda bulunmaktadır. Diz ve eklem ağrısı son buluyor.. Limon kabuğu acımsı tadından ötürü oldukça fazla sevilip tüketilmese de, limonun içerdiği faydalı besin maddelerinin derhal hemen yarısı limon kabuğunda bulunmaktadır. Limon kabuğunu çöpe atıp limon suyunu ve meyvesini tüketirken aslen limon kabuğu ile beraber sıhhat için faydalı, hatta eklem a-ğrılarını ortadan kaldıracak bir oldukça besin maddesini de çöpe atmış oluyoruz.

Limon kabuğunda tespit edilen esans yağları, k’an damarlarını rahatlatır ve mafsallerdeki a-ğrıları önemli ölçüde azaltır. Aynı vakitte iltihap sökücü tesiriyle de önemli bir besin deposudur. bLimonun kabuğu, k’an damarlarını yatıştıran ve anti-ilt-ihap bilhassare sahip varlıklı özlü yağlarla doludur. Sinir ağrısını yok etmek için kusursuzdir.
Eklem a-ğrıları için limon kabuğu Doğal sızma zeytinyağı 2 adet büyük boy organik limon Kapaklı küçücük bir kavanoz Temiz bir sargı bezi

Limonun kabuklarını s’oyup kavanoza alalım ve kabukların üzerini tamamiyle örtecek şekilde zeytinyağı ekleyelim. Kavanozun kapağını sıkıca kapatıp bu formülü 2 hafta bekletelim. 2 haftanın nihayetinde bu formülü sargı bezine döküp ağrı çektiğiniz bölgenin üzerine yerleştirin.

POPÜLER FOTO GALERİLER

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları DHA (Dicle Haber Ajansi) kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.